Den 20 mars äger Kampsportgalan 2010 rum på Clarion Sign Hotel i Stockholm. Det är första gången det arrangeras en stor idrottsgala i Sverige med kampsport i fokus. Arrangörer är Svenska Budo och Kampsportförbundet, Nyheter 24 och Fighter Magazine. Medverkar på galan gör Karin Mattsson Weijber, ordförande i Riksidrottsförbundet, och kampsportprofiler som Paolo Roberto, George Scott och Musse Hasselvall.

Under kvällen kommer 12 priser att delas ut och Nacka Dojo är en av fyra klubbar som är nominerad i kategorin Årets klubb. Våra fighters har under mer än två decennier tagit ett stort antal svenska och internationella mästerskapsmedaljer och har framgångsrikt kombinerat ungdomsträning och breddidrott med elitsatsningar. På senare år har våra fighters dessutom tagit medaljer i ”nya” kampsporter som BJJ, SW och MMA. Under 2010 stod våra fighters på prispallen ibland annat JVM i ju-jutsu, VM och European Open i BJJ samt ett stort antal andra tävlingar.

Två av klubbens fighters är dessutom nominerade individuellt. Sara Widgren som är ett stort framtidslöfte inom ju-jutsu är nominerad i kategorin Nyheter 24:s stora pris. Sara har det senaste året vunnit flera stora svenska och internationella tävlingar med höstens seger i JVM jutsu som främsta merit. Tulle Edman som tävlar framgångsrikt i BJJ är nominerad i kategorin Årets förebild för sitt stora engagemang för såväl klubben som sporten. Han tränar och tävlar med samma stora entusiasm som han instruerar och coachar både ungdomar och vuxna på mattan. När han inte är på mattan återfinns han nästa alltid i receptionen
här på Nacka Dojo.