Helgens tävlingar i shootfighting blev väldigt lyckade och våra fighters vann tre av fyra matcher.

Kursad var först ut och visade prov på lugn och metodisk fighting och när han fick chansen tog han ned sin motståndare, vände honom snyggt och avslutade matchen med en armbar

Efter det var det Simons tur att äntra ringen. Simon styrde matchen från start, slog och sparkade mycket bra, försvarade nedtagningsförsök och tog ned sin motståndare för att sedan avsluta matchen med shootfighting historiens tyngsta knock? Motståndaren skjöt för en nedtagning och Simon kontrade med en spark. Sparken tog riktigt hårt men vad vi har hört så gick det bra och han var på benen igen efter ett tag.

Madi stod på tur och visade hur mycket han har utvecklats sista tiden. Stabil boxning och sparkar mot en betydligt längre motståndare som dessutom hade bra stående tekniker. I clinch tog Madi matchen till marken och etablerade mount för att sedan avsluta matchen med en triangel.

Govand var sist ut av våra fighters och inledde mycket starkt men åkte sedan på en nedtagning och fick slita hårt på backen vilket tog mycket kraft och tid. På slutet kom Govand upp igen och öste på men det räckte inte och det blev förlust på poäng (3-0)

Stort grattis även till Jonas Grönhage från Dynamix klubben i Jönköping som vann sin match på RNC under minuten.

Micke Alpäng och Tulle var med som coacher och gjorde ett mycket bra jobb för att skapa en lugn och bra stämning som gjorde att våra fighters kunde prestera på max. Sammanfattningsvis en mycket bra helg för våra fighters och vi har nu kommit igång riktigt bra med att tävla i shootfighting. Nu höjer vi ribban ytterligare, tränar ännu mer och laddar inför den 10 April i Nyköping, 8 Maj i Göteborg och den 29 Maj i Stockholm..

Videos från matcherna kommer upp på siten i veckan.