Terminens första månad är bakom oss och vi har haft ett otroligt tryck i alla våra grupper med över 100 nya vuxna tränanden på klubben. I framförallt MMA-gruppen för nybörjare har vi haft ett högre tryck än någonsin och vi har på väldigt kort tid fyllt gruppen. För att bibehålla en hög kvalitet på passen har vi nu bestämt att inte ta in fler personer i denna grupp.
 
Alla som vill börja träna MMA men inte fått en plats denna termin rekommenderar vi att börja träna Brasiliansk Jiu Jitsu eller Sport Ju-Jutsu, där finns ett fåtal platser kvar och dom ger en bra grund inför att börja träna MMA nästa termin. 
Som befintlig medlem på Nacka Dojo har man alltid förtur till dom grupper som riskerar att bli fulla så om du vill vara säker på att få en plats till nästa termins nybörjargrupp i MMA är det absolut bästa sättet att börja någon av våra andra sporter redan denna termin.
 
Under sommaren kommer vi även att öppna upp alla pass för dom som vill testa att träna hos oss och pröva våra idrotter.

Välkommen till Nacka Dojo!