I helgen åkte några av våra flitigaste ungdomsfighters till Svedala för att deltaga i Svenska Ungdomsserien i BJJ. 
Följande fighters ställde upp från Nacka Dojo:
William Seth-Wenzel – Brons! 
Rasmus Nolbratt
Julius Sonerud 
Efter en lång dag med riktigt bra matcher och riktigt hårt motstånd, bland annat från Danmark, kunde William hämta ut en bronsmedalj! Rasmus och Julius blev tyvärr oplacerade denna gång men visade upp en hög tekniskt nivå och en kämpaglöd utan dess like. Dessa grabbar tränar hårt och tävlar mycket och har på kort tid utvecklats väldigt mycket i sin markkamp. Bra jobbat grabbar!
Nästa tävling för ungdomar är Danish Open BJJ den 20:e januari och nästa tävling i Svenska Ungdomsserien går av stapeln den 6:e mars i Stenungsund. Anmälan till dessa tävlingar görs i receptionen på klubben. 
För mer info angående kommande tävlingar: