Lördag och Söndag den 27-28 Mars arrangerar vi Nordic Cup och Nordic JR Cup. Det är första gången vi arrangerar tävlingarna samma helg och vi hoppas på en härlig tävlingshelg.

Du som vill tävla i Ju-Jutsu i vuxenklassen är välkommen att träna med Team Nacka SJJ på Tisdagar 18.45, Torsdagar 19.30 och Söndagar 17.15. Du kommer då få all hjälp du behöver med att förbereda dig för tävlingen.

Nordic Cup har en nybörjarklass och en elitklass och för dig som tränar på Nacka Dojo kostar det ingentring att tävla. Du behöver dock ha ett tävlingskort från Budo & Kampsportsförbundet och en tävlingslicens från Ju-Jutsu Förbundet.

Prata med Ricard så hjälper han dig med ansökningshandlingar.

Denna satsning är öppen för alla som tränar med någon vuxengrupp och som vill prova att tävla. Vi uppmuntrar även alla fighters i övriga grupper (MMA och BJJ) att prova att tävla i JJIF Ju-Jutsu och välkomna er också i denna satsning.