Schemat är samma som förra året och går att se och ladda ned här. Funktionen ”dagens pass” som syns på första sidan kommer att aktiveras under veckan.

Nytt pass!
Missa inte passet på Torsdagarna som vi tjuvstartade med redan förra terminen. Det vänder sig till alla som tränar med dräkt och som vill förbättra sina kasttekniker. Start 19.30 varje Torsdag.

Föräldrarmöte
Torsdagen den 11 Februari klockan 17.30-18.30 är det föräldrarmöte på klubben. Alla föräldrar som har knattar, barn eller vuxna på klubben är inbjudna att ta del av klubbens filosofi för barn & ungdomsträningen. Vi bjuder på kaffe och fika och det finns möjlighet att ställa frågor.

Nordic Cups
Terminen innehåller en massa spännande tävlingar och läger och du hittar allting i våran kalender. Det som är lite speciellt för den här terminen är att vi arrangerar Nordic Cup och Nordic JR Cup under samma helg. Den 27-28 Mars är det dags och vi välkomnar alla fighters till Nacka och Sveriges största Ju-Jutsu tävling.

Vi behöver hjälp från alla medlemmar med arrangemanget av denna tävling. Skriv upp er på arbetslistorna som sitter på anslagstavlan.

Dynamix Fightcamp
Alla vuxna kan boka in Dynamix Fightcamp 9 som arrangeras som en uppladdning inför Nordic Cup den 6-7 Mars. Instruktörer är Marcelo Yogui och Ricard Carneborn.