Vårat nya klubbmärke är baserat på en sköld och är en referens till klubbens grundare och ordförande Ingemar Sköld. Men valet av skölden bygger även på hur vi ser på vår förening och hur vi vill att den ska fungera för våra medlemmar. Utan att bli för poetiska så vill vi att Nacka Dojo ska fungera som ett skydd eller sköld i livet. På Nacka Dojo ska man hitta energi och samla kraft för ”nästa attack”. Under skölden är vi starka tillsammans och har förbaskat roligt, stor som liten, kille som tjej, elit som motionär.

På skölden finns N:et från Nacka med en glänsande stjärna i ena hörnet. På Nacka Dojo är alla stjärnor, några genom att tillhöra världsnivån och Sverige eliten i våra olika idrotter, några genom att ge allt på varje träningspass och vara bra kompisar.

Skölden och N:et kommer att användas tillsammans eller enskilt beroende på sammanhanget.


Här kan ni ladda ned våra grafiska riktlinjer som är skapade av vår grafiske formgivare Ola Lanteli tillsammans med styrelsen.

NYA MEDLEMSKORT

I och med denna termin har vi även tagit fram nya medlemskort i plastkortsformat. Alla nya medlemmar kommer att få det nya kortet med foto när de betalt medlemsavgiften. Befintliga medlemmar uppmanas att byta till det nya kortet, för 20 kr gör vi ett nytt kort till dig medans du tränar.

NYA T-SHIRTS

Den nya t-shirten är självklart något som alla medlemmar bör ha. För endast 150 kr blir den din, finns i receptionen. Passa även på att skaffa dig en Dynamix t-shirt eller rashguard och representera den organisation vi tillhör.

 
Grym rashguard från Chokem med Dynamix Fighting Sports tryck på bröstet och i ryggslutet. Endast 350 kr!