BJJ BARN & UNGDOM


Vi kommer att starta ett renodlat pass i BJJ för barn & ungdomar på fredagar klockan 17.00. Tidigare så har ju den BJJ träning som vi haft bedrivits på Sport JJ passen. Vi har dock såpass många ungdomar som tävlar i BJJ och som behöver mera träning och vi har även fått en hel del förfrågningar på nybörjarträning i BJJ för barn & ungdomar så därför startar vi detta pass.
 
De barn som tidigare har tränat SJJ på detta pass kan välja att träna kvar och träna BJJ eller flytta sin träning till Måndagar eller Torsdagar.

MMAMMA passen denna termin kommer att bedrivas på tisdagar 21.15 och lördagar 14.00 precis som förut. Fokus på båda dagarna kommer att vara grundtekniker och mycket repetition. Vi kommer även att följa shootfightingens regelsystem på marken då vi har som mål att matcha några fighter i shootfighting under året. MMA passen är öppna för nybörjare och elit och vi kommer ibland att dela upp träningen och sparringen. Vi kommer även att ta in en del gästinstruktörer för att ytterligare höja nivån på vissa specifika delar.